Digital Marketeer

Generated with Avocode. Polygon 4
<  see all job offers
We zoeken een Digital Marketeer. Iemand die onze klanten helpt om onderbouwde beslissingen te nemen. Eentje die het minder heeft voor buzzwoorden. Eentje die kickt op data. Om vanuit die data opportuniteiten bij onze klanten bloot te leggen. Onze Digital marketeer moet zeker een plantrekker zijn.
Inderdaad. Er worden genoeg boeken geschreven waar geen bedrijf of merk wat aan heeft. Zo zijn wij niet. We hopen dat je eerdere ervaring je los door de buzzwoorden leerden kijken. En dat je nu tot inzicht, strategie en actieplannen komt op basis van data. Maar wat verwachten we nog?

You do more than just quack jokes

Digitale Marketing is jouw passie. Punt. Daar hoeft geen extra uitleg bij.
Leergierigheid en innovatie zijn je tweede en derde naam.
Je nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je bij de eersten op de hoogte bent van trends en nieuwe ontwikkelingen in het digitale landschap.
Je zet de klant centraal en informeert hem proactief over die nieuwigheden in de digitale wereld.
De klant staat centraal maar je vergeet je collega’s niet. Je bent een echte teamplayer. Je werkt graag in een hecht team waarin iedereen elkaar verder naar het volgende niveau stuwt.

No birdshit please

Diploma’s zijn een mooi papieren bewijs van je capaciteiten. Maar goesting telt ook. Je collega’s zijn bachelors in marketing, communicatie, digitale marketing of Masters in TEW, Marketing, Communicatie, … We nemen dus aan dat de ideale kandidaat ook uit één van die domeinen komt.
Je komt niet rechtstreeks uit het nest. Je spreidde reeds een eerste keer je vleugels als Digital Marketeer.
Schoolbanken zijn niet altijd meer mee met deze snel veranderende wereld. Daarom is het een meerwaarde als je één of meerdere Google-certificeringen behaalde.
Je eerste ervaring in een brede waaier van digitale marketing domeinen heeft je duidelijk gemaakt waar jouw sweet spot ligt: SEO, SEA, Google Analytics, Google Tag Manager, content marketing, Social Media, E-mailmarketing,… We horen graag waar je hart van sneller gaat kloppen.
Kennis van inbound marketing en marketing automation is een enorme plus. Daarom besef je dat vlotjes teksten uit je vingers persen een evidente skill is voor de moderne marketeer. Je kan dit sowieso in het Nederlands. Kan je daar nog Engels aan toevoegen, des te beter!
Het dondert niet in Keulen bij fancy marketingtermen als buyer persona en customer journey mapping.
Je bent communicatief sterk. Je doet het niet in je broek bij een presentatie.
Je kan je inleven in de doelstellingen en marktomgeving van de klant en deze vertalen naar een krachtige online marketingstrategie, onderbouwd met online marketing KPI’s.
Je detecteert commerciële opportuniteiten en je beschikt over commerciële vaardigheden.
Tijdens projecten lever je kwaliteit af en deadlines geven je geen angstzweet.

The right bird for the job

Een uitdagende job bij een ambitieuze start-up
Een competitief salaris. Geen zorgen: we’ll show you the money!
Een uitgebreid voordelenpakket
Een jonge, gedreven en highly-skilled flock of colleagues
Ruimte voor initiatief en ondernemerszin
Een kantoor in Hasselt - maar ook alle mogelijkheden tot thuiswerk
Ruimte om je vleugels te spreiden en te groeien

Join The Zoo team

Job offer form